Elképesztő hírt kapott Rossi és a magyar válogatott!

2023. október 24. 22:00

A magyar válogatott játékosának felépülése olyan jól halad, hogy egy-két héten belül már a csapattal edzhet.

2023. október 24. 22:00
ROSSI, Marco

Willi Orbán megkezdte az egyéni edzéseket az RB Leipzig központjában – a hírt a klub X-oldalán tették közzé. A 43-szoros magyar válogatott a még a Csehország ellen vívott, szeptemberi felkészülési mérkőzésen sérült meg. 

Marco Rose, az RB Leipzig vezetőedzője elárulta, hogy Willi Orbán, a német együttes magyar válogatott játékosa elkezdte a különmunkát az edzőközpontban. Mindezt nem sokkal később a lipcsei csapat közösségi oldalain is megerősítették egy fotóval.

Philipp Hinze, a német Sky Sport szerkesztő-riportere úgy tudja, hogy 

Orbán felépülése olyan jól halad, hogy egy-két héten belül már a csapattal edzhet. 

Ez különösen jó hír a magyar szurkolótábornak és Marco Rossi szövetségi kapitánynak. A szezon utolsó két Európa-bajnoki selejtezőjét november 16-án Szófiában, majd november 19-én Budapesten játssza a nemzeti csapat. 

***

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. október 25. 09:06
Gula, már régebben felépült, parádésan tért vissza, de mellőzik a klubjában, gyanítom addig a válogatottban is. Pedig itthon nem kellene mellőzni, nagy szükség lenne rá. Vagy szerepeltessék, vagy hozzák haza, vagy segítsenek neki klubbot váltani.
akkor ki
2023. október 25. 08:44
Hála az Istennek!
formaegy-2
2023. október 25. 06:17
„Marco Rossi olasz származású szövetségi kapitány magyar, ezzel ellentétben te meg nem vagy az” Így nem jó Puzsér, mert a "te" rám, és másokra is érvényes lenne, ami hazugság. Helyesen: Marco Rossi olasz származású szövetségi kapitány magyar, ezzel ellentétben én, és a féreg hazaáruló ellenzéki bandám meg nem vagyunk azok! Na így már helyes! Ezzel egyet is értek!!!!!!!!!
röviden
2023. október 25. 00:07
Ha ne m is elképesztő, de kétségtelenül jó hír.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!