Új kapitánya lesz Szoboszlainak

2023. augusztus 01. 07:41

Nem idegen számára a szerepkör.

2023. augusztus 01. 07:41

A Liverpool FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az új idénytől a holland Virgil van Dijk lesz a csapat első számú kapitánya, helyettese pedig Trent Alexander-Arnold. Az új kapitány számára nem ismeretlen a feladatkör, hiszen a holland válogatottban is ő hordja a megtisztelő karszalagot a pályán. Elődje, Jordan Henderson, és annak helyettese James Milner is távoztak a nyáron a csapattól, ezért volt szükség új kapitányra és helyettesre.

Különleges érzés, hogy én lehetek a csapatkapitány, egyelőre nem is tudom elmondani, mit érzek, csupán annyi biztos, hogy rendkívüli büszkeséggel tölt el”

– nyilatkozta a holland, aki egyébként 2018 januárjában érkezett és 222 hivatalos mérkőzésen lépett pályára a Liverpool színeiben.

Nyitókép: Youtube

 

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 01. 09:16
Szoboszlainak nem idegen a szerepkör, hogy új kapitánya lesz? 😅
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!