Itt van Szoboszlai első gólpassza a Liverpoolban! Ez parádés volt, bravó! (VIDEÓ)

2023. augusztus 07. 22:05

Emlékezetes pillanatok.

2023. augusztus 07. 22:05

Luis Díaz a magyar válogatott csapatkapitányának szöglete után szerzett látványos gólt a német élvonalbeli Darmstadt elleni felkészülési mérkőzésen. 

Szoboszlai kezdő volt, majd az asszisztja után egy perccel, a 60. percben – öt társával egyetemben – lecserélte Jürgen Klopp – írta közösségi oldalán az M4 Sport.

A Liverpool végül 3–1-es győzelemmel hangolt a Chelsea elleni Premier League-nyitányra. 

Ez a győzelem pedig nem jöhetett volna létre a magyar játékos hozzájárulása nélkül!

A parádés gólpasszt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: M4 Sport Facebook-oldala

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. augusztus 08. 10:39
Én csak azt szeretném tudni, hogy a Standard Chartered jobb szponzor-e, mint a Kyocera, illetve mennyire kockázatos, hogy oxigénmaszk nélkül focizta végig a meccset?
Jack Reynor
2023. augusztus 08. 09:25
Azt hittem, gólpasszt adott, tehát passzolt, aztán kiderült, egy jó szögletről van szó.
Phm045
2023. augusztus 08. 07:57
A mindennapi Szoboszlais szófosásokat add meg nekünk Uram. A következő aradat artól szól, mit evett, mit ivott, hanyszor fingott, hány merevedése volt. Nagyon örülúnk a sikerének, és Isten segítse a továbbiakban is. De firkászfaszok, elsőre mar értettük!!!°
Squalline
2023. augusztus 08. 07:08
Ugyanazt csinaltak Diaz-al, amit a nemetek ellen Szalai Adammal. Biztos veletlen volt....Ahogy az is, hogy Diaz a pool egyik labdazsonglore aki akkor is folyton dekazgat, amikor piheno van, es az egyik videon vele van osszerakva Szobi a kameranak bemutatozni. Ahogy az is veletlen, hogy a hirhedten kisse onzo Diaz eloszor hozza ment oda goloromkodni, olyan fejjel, amirol leritt, hogy "szobikam, igazad volt, megcsinaltuk...". Ettol fuggetlenul nem nagyon megy a beilleszkedes. Szobi sajnos nem talalja a helyet, keveset mutat. Szerintem nehez idoszaka jon, talan sokan fogjak nemhogy kritizalni, de gyalazni, es ahogy az mar szokas, itthonrol majd meg tobben. Persze ezt csak novelni fogja az a buta ujsagiras is, amit mar a mandiner is atvett. Egy hasonlattal elve a holnap mar tudjukkik bevesszik moszkvat tipusu irasok. Kitartast kivanok neki, dolgozzon kemenyen, es amikor nem sikerul semmi, akkor se higgyen azoknak, akik atkozzak, csak a valoban meglevo kiveteles tehetsegeben bizzon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!