„Igazoljon Szoboszlai a Bayernhez, mert ott most Lőw Zsolt a pályaedző!” – itt az új Jobbfelső pipa!

2023. április 09. 12:49

„Ha Szoboszlai Dominik most nyáron váltana, akkor a Bayern München lenne a legjobb döntés, hiszen a jelenlegi pályaedző, Lőw Zsolt segíthetné munkáját” – fejtette ki Hevesi a Jobbfelső pipában, amire Harsányi Levente jó barátja, Dzsudzsák Balázs esetét hozta fel a körültekintő döntés érdekében. Risztov Éva mindenkit meglepett azzal, hogy édesanyja nem akart belőle olimpiai bajnokot nevelni, de vannak meglepő egyedi tanácsai az élsportolókat nevelő szülőknek. VIDEÓ.

2023. április 09. 12:49
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Szoboszlai a Bayernbe tarthat?

„Ha Szoboszlai Dominik most nyáron váltana, akkor a Bayern München lenne a legjobb döntés. Németországot ismeri”, ráadásul Münchenben van egy magyar szál, a pályaedző, Lőw Zsolt személyében” – fejtette ki Hevesi Tamás a mostani Jobbfelső pipában, és valljuk meg van igazság abban, amit mond. Azt is hozzátette, hogy

az ő posztján ugyan sok jó játékos várna játéklehetőségre, de épp a pályaedző lehetne a garancia arra, hogy ne kispadozzon túl sokat.  

Harsányi Levente csak arra figyelmeztet, hogy a múlt tapasztalatai alapján ő még maradna a Lipcsében. „Én ugyanezt mondtam jóbarátomnál, Dzsudzsák Balázsnál is. Voltunk kint nála Hollandiában. Nem tudjátok elképzelni, hogy szerették. Mentünk az utcán, a virágárus odament, virágot adott. És

Van ebben igazság, mint ahogy nyilván abban is, hogy mi a szülő szerepe, ha élsportoló a gyereke. Risztov Éva úszó olimpiai bajnok meglepő dologgal állt elő, amikor ezt mondta:

jött a frappáns válasz, mert ő úszni sem tudott! Anyukámnak van egy szülő-gyerek-edző háromszögről szóló előadása” – mondta Risztov, majd hozzátette – „mert ő végigment ezen az úton, úgy, hogy nem volt élsportoló és nem is akart élsportoló gyereket. Na, az ő mondandóját érdemes meghallgatni! – fejti ki a mindezt Éva, sok-sok nevetés és sosem hallott történetek közepette, szóval most sem szomorkodtunk. 

Messinek jöhet a horribilis igazolás Szaúd-Arábiába?

Azt sem tudtuk magunkban tartani, hogy a friss világbajnok Lionel Messi mennyire halványan játszik a PSG-ben és milyen nagyon várná vissza egykori sikerklubja, a Barcelona. De Risztov inkább arra szavazott: 

– mert szerinte akkor sérülne legkevésbé a nimbusza. 

Szilágyi Áron korunk Roger Federerje

Nem mehettünk el szó nélkül  a háromszoros olimpiai bajnok kardívó zseni, Szilágyi Áron minapi fair play cselekedete mellett sem, és azt is ízekre szedtük, ahogy a sírból hozta vissza a GKK-világkupa döntőt úgy, ahogy erre kizárólag csak ő képes: 

 – mondta az egyik olimpiai bajnok a másikról, miközben a dicsérő szavak mellett más témákban nem kíméltünk senkit, vitriolba mártottuk kommentjeinket. Itt az új videónk! 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sólyom Tomi
2023. április 10. 12:57
Az az NB1 szintje, hogy ha apuka megkeni, vagy a hugi leszopja a pályaedzőt, akkor a mókuska kezdő lesz a hétvégén az ifi tarcsiban. Nem is tudom, Szoboszlaira vagy Lőwre nézve lealacsonyítóbb-e ez a protekcionista, sógor-koma felfogás. Domi és Lőw is top szinten teszik a dolgukat, ilyesfajta picsipacsi egyikük részéről se merülhet fel, mert akkor nem itt tartanának, hanem a Gyirmót u23-ban lennének labdaszedők.
BossN
2023. április 09. 16:59
Gagyi, mint Csisztu minden írása.
Borossy
2023. április 09. 15:55
Uncsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!