Sínen hagyott bicikli okozott galibát

2013. január 11. 19:31

Késtek, a helyszínelés alatt pedig egyáltalán nem közlekedtek a vonatok a Budapest-Vácrátót-Vác, mert egy valószínűleg ittas férfi a sínen hagyta kerékpárját, amelyen átgázolt a Vác felé haladó vonat.

2013. január 11. 19:31

Keresztülment egy síneken hagyott biciklin a Vác felé haladó személyvonat pénteken kora este Őrbottyánnál, a baleset miatt kisebb késések voltak a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon. Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy az említett szakaszon egy – valószínűleg ittas – férfi a síneken hagyta a kerékpárját, és átment rajta a váci személyvonat. A balesetben nem sérült meg senki, a történtek idején a férfi a vágány mellett feküdt. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a Budapest-Vácrátót-Veresegyház-Vác vonal említett szakaszán nem közlekedtek a vonatok, az utasokat autóbuszok szállították.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!