Szombatig ingyen szállítják a kerékpárokat a vonatokon

2012. szeptember 17. 10:29

Az Európai Mobilitási Hét keretében szeptember 16-22. között ingyenesen szállíthatóak a kerékpárok a MÁV-START és a GYSEV vonatain. A vasúttársaságok így akarják népszerűsíteni a környezetbarát vasúti közlekedést.

2012. szeptember 17. 10:29

2012. szeptember 16-22. között, az Európai Mobilitási Hét keretében az érvényes belföldi menetjeggyel rendelkező utasok bármely viszonylatban díjmentesen szállíthatják kerékpárjukat a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán.

Kerékpár alapvetően minden vonaton szállítható, ahol az nincs tiltva. A kerékpárszállító kocsikkal közlekedő vonatok listája megtalálható a MAV-START Zrt. honlapján, a menetrendkeresőben, a vasúti menetrendkönyvben, valamint információ kérhető a telefonos ügyfélszolgálaton: a MÁVDIREKT 06 40 49 49 49-es telefonszámán.

Kerékpárszállítással kapcsolatos általános információk itt olvashatóak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!