Kedvezményes kerékpáros túrajegyek a MÁV-nál

2012. március 02. 16:16

Március 1-től egységesen 400 forintért vásárolhatók kerékpáros túrajegyek az ország bármely pontjáról a Balatonhoz, a Tisza-tóhoz és a Fertő tóhoz, melyek az érvényesség napján korlátlan le- és felszállási lehetőséget biztosítanak az érintett vonalakon.

2012. március 02. 16:16

Március 1-től december 31-ig egységesen 400 forintért vásárolhatók kerékpáros túrajegyek az ország bármely pontjáról a Balatonhoz, Tisza-tóhoz és Fertő tóhoz, az utasnak ezen felül csak a megfelelő menetjeggyel kell rendelkeznie. A kedvezményes jegyek az érvényesség napján korlátlan le- és felszállási lehetőséget biztosítanak az érintett vonalakon. Az akcióhoz a GYSEV Zrt. is csatlakozott.

Például ha valaki Nyíregyházáról utazik a Fertő tóhoz, akkor a menetjegye mellé a kerékpáros túrajegyet érdemes megvennie, amellyel a Fertő tó érintett állomásaihoz juthat. Ugyanezen a napon az érintett Fertő tavi állomások között a kerékpáros túrajegy birtokában nem kell újabb kerékpárjegyet váltani, csupán az adott útra érvényes menetjeggyel kell rendelkeznie” – olvasható a MÁV-START oldalán.

Az érintett balatoni, tisza-tavi és fertő tavi állomások itt tekinthetők meg. További kerékpáros információk pedig itt olvashatók.

Fotó: MÁV-START

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!