Dél-Afrikában készül a világkupára a hegyikerékpáros válogatott

2012. március 08. 11:12

Az olimpiai kvótáért küzdő magyar hegyikerékpáros válogatott Dél-Afrikában hangol az idei első világkupára.

2012. március 08. 11:12

A Dél-afrikai Köztársaságba utazott szerdán az olimpiai kvótáért versenyben álló magyar hegyikerékpáros válogatott néhány tagja, hogy ráhangolódjon a jövő heti, idei első Világkupára. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a kerekesek a Vk-forduló előtt a hétvégén egy C2-es kategóriájú viadalon állnak rajthoz. Erre és a jövő heti versenyre is a pietermaritzburgi olimpiai krosszpályán kerül sor. 

A magyar csapatot az elitek mezőnyében Buruczki Szilárd (Merida Kőbánya TC) és Parti András (EuroOne-Waberer's Pro MTB Team), az U23-asok között pedig Benkó Barbara (Focus MIG Team) és Juhász Zsolt (EuroOne-Waberer's Pro MTB Team) képviseli. A válogatottal utazott önköltségen két elsőéves junior: Bányai Dominik és Meggyesi Bercel (PCCC).

Eddig sikeresen kezdték az évet a magyarok: Benkó Barbara spanyolországi első helyével 30, majd Dósa Eszter és Módos Gabriella a múlt héten egy andalúziai több napos versenyen, párosban elért hatodik helyezésével összesen 90 világranglistapontot szerzett.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!