Visszatért a lakásnyeremény – penthouse-jellegű otthon keresi tulajdonosát (X)

2023. december 13. 10:03

50 év után újra lakásért is lehet ikszelni. A penthouse-jellegű lakás kulcsait Játékoskártya használatával lehet megnyerni, a közel 110 millió forintos értékű ingatlanhoz pedig ajándékként egy berendezett konyha is jár.

2023. december 13. 10:03
null

Kényelem, biztonság és értékes nyeremények – a jackpot mellett további pénznyereményekért és akár egy közel 110 millió forint értékű lakásért is izgulhatnak azok, akik szelvényüket Játékoskártyájuk használatával adják fel. A Játékoskártyát 6 éve vezette be a nemzeti lottótársaság, a kártyával kínált kényelmi szolgáltatások révén elérhetővé vált a játékosok számára kedvenc szelvényeik elektronikus tárolása, az automatikus nyereményértesítés, sőt a nyereménykiutalás is. A kártyabirtokosnak lehetősége van arra is, hogy kizárólag a termék bemutatásával kerüljön kifizetésre az úgynevezett kisnyereménye is. Használatával fokozódik a játékosok biztonsága is, hiszen elveszett nyertes szelvényeik után járó nyereményüket – amennyiben erről korábban rendelkeztek - kártya nélkül más nem veheti át. A Játékoskártya révén a kártyabirtokosok egyedi akciókban, promóciókban is részt vehetnek, például akár a 110 millió forintos ingatlanért is játszhatnak. 

A fővárosi újépítésű ingatlan két hálószobával, amerikai konyhás nappalival és egy közel 90 négyzetméteres tetőterasszal várja nyertes lakóját. Az új tulajdonosnak a konyha miatt sem kell aggódnia, hiszen ajándékként egy ötmillió forint értékű berendezett konyhával veheti birtokba nyereményét a patinás lakóparkban.
A lakásnyeremény nem újkeletű a Szerencsejáték Zrt. és játékosai életében. 1957-től egészen a hetvenes évek közepéig a tárgynyeremény-sorsolás legértékesebb tételei az ingatlanok voltak. Ebben az időszakban 505 lakás, 224 családi ház és üdülő talált gazdára az Ötöslottó játékosai között, akik 3 forint 30 filléres szelvényükkel lettek öröklakás tulajdonosai. Az utolsó Lottóotthon sorsolást 1973. december 3-án tartották a Népstadion egyik termében. 

A lakásfőnyeremény 2024. március 7-i sorsolásán való részvételhez egy szelvényen legalább ezer forint értékben kell vásárolni Játékoskártya használatával Ötöslottót, Hatoslottót, Skandináv lottót, Eurojackpotot, Luxort, Kenót, Puttót, Jokert, Tippmixet, V-sportot, Totót, Góltotót vagy Kincsem+ fogadást, a vásárlással pedig automatikusan részt vesznek a nyereménylakás-sorsoláson. A nyereményörömig azonban nem kell márciusig várni, hiszen a főnyeremény mellett hetente ötször százezer forint, valamint egy ötszázezer forintos nyeremény is gazdára lelhet.

 

(X)

Fotó: Szerencsejáték Zrt.