A zöld vállalat gazdaságilag is fenntartható

2022. november 20. 15:45

A vállalatok egy része már az energiaárak robbanása előtt felismerte az energiahatékonyságban rejlő gazdasági lehetőségeket. Az igazán előrelátó cégek évek óta fejlesztik és optimalizálják telephelyeiket, folyamataikat, sőt akár központi tevékenységüket is. Ám akik lemaradtak, azoknak még most sincsen késő a rendszerszintű változtatásokhoz.

2022. november 20. 15:45
null

A Trend FM-en futó Fintech Világa – Zöld Pénzügyi Percek ötrészes energiahatékonysági sorozatának legújabb részében Bátorfi Botond, a Peak szakértője és Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető gyakorlati tanácsokkal segítenek a vállalatok és vállalkozások értékláncának, beszerzéseinek és napi működésének fenntartható átalakításához.

A fenntarthatóság, mint cél a gazdasági nehézségek közepette kiszorulni látszik a vállalatok prioritáslistájából.

A költségmegtakarítást célzó energiahatékonysági fejlesztések közvetve mégis hozzájárulnak a környezetvédelemhez. Manapság nem a klímavédelem, hanem - sok esetben - inkább a fennmaradás a célja a vállalkozásoknak.

Jó hír a bizonytalan gazdasági környezetben, hogy kis összegű befektetéssel, sőt puszta szemléletváltással is jelentős eredményeket érhet el egy vállalat az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén.

A Fintech Világa – Blockchain Percek könnyen beépíthető, gyakorlati tippekkel segít a vállalatok és vállalkozások gazdaságilag is fenntartható fejlesztésében.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2022. november 21. 10:49
Megint egy propaganda/reklámszöveg a görögdinnye gazdaságért! Hogy zöldüljön meg aki írta!
Daily
2022. november 21. 10:47
A blockchain (percek) mitől zöld? Eddig zabálták az áramot a fölösleges hardveres számolgatásokkal és akik ezt reklámozzák akarnak tanácsot adni? Ja. Az ellentmondást, hogy lehet feloldani fintechesen? Az a zöld aki nem fogyaszt. Mindenki más aki vásárolja a cégek termékeit bármelyikét szennyezi a környezetet. Nem gondolta át ezt a bilderberg csoport egyszerre kell a haszon a GDP növelés meg az új típusú zöld hülyítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!