Tartsanak velünk újra a JVSZ Economy Barban!

2022. május 10. 17:14

Az Economy Bar legújabb, csütörtökön megtekinthető beszélgetése a Vállalható Vállalkozásokról szól majd.

2022. május 10. 17:14
null

A beszélgetés követésével megtudhatják nézőink, hogy mennyire hatja át a piacot a korrupció, a tisztességtelen verseny, hogy mikor hívhatunk egy vállalkozást tisztességesnek és hogy lehet-e hatékony együttműködés akár konkurens cégek között is. 

Az Economy Bar 3. részének főszereplői: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, az Oktogon Ventures partnere és a Vállalható Vállalkozások program alapítója, valamint Buday Bence, a SHARE NOW (Wallis Autómegosztó Kft.) ügyvezető igazgatója és a Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért nagykövete. 

Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, az Oktogon Ventures partnere és a Vállalható Vállalkozások program alapítója, valamint Buday Bence, a SHARE NOW (Wallis Autómegosztó Kft.) ügyvezető igazgatója és a Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért nagykövete. 

A teljes adást május 12-én, csütörtökön tekinthetik meg a makronom.mandiner oldalán.

Az online műsor főtámogatója a Schneider Electric Zrt., a felvétel a Hilton Budapest elnöki lakosztályában készült.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!