Szerbia is befagyasztotta az üzemanyagárakat

2022. február 11. 18:11

A szerb kormány az alapélelmiszerek után többféle üzemanyag árát is befagyasztotta, így például az Euro Premium BMB 95-s benzin kiskereskedelemi ára literenként legfeljebb 171 (1,45 euró), az eurodízel ára pedig legfeljebb 179 dinár (1,52 euró) lehet.Szerbia ezzel csatlakozott azok az államok közé, amelyek az árbefagyasztással lépnek fel a kőolajtermékek árának drágulásával szemben.

2022. február 11. 18:11
null

A kormány által kiadott közlemény szerint, az intézkedés célja, hogy ne romoljon a lakosság életszínvonala, ugyanis az elmúlt napokban tapasztalt üzemanyagdrágulás sok más termék és szolgáltatás árát is megnövelte.

A közlemény ugyanakkor arra már nem tért ki, hogy az üzemanyag esetében az árstop meddig tart. Utólag viszont pontosították:

 A rendelet február 12-én lép hatályba és 30 napra szól.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2022. február 13. 21:54
" A szerb kormány az alapélelmiszerek után többféle üzemanyag árát is befagyasztotta," Ez a szemét O.V. miatt van. Hát most már lassan mindenkinek elment az esze ? Pedig az embereknek igen is érezniük kell a világpiaci árakat. Hol vagy MZP ? Hol vagytok bolsevik elvtársaim ? Hát egyedül kell tartanom a frontot helyettetek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!