Csak óvatosan azzal a Bitcoinnal: erre érdemes odafigyelnie, mielőtt beúszik a tőzsdecápák közé!

2021. november 13. 21:40

A Blockchain percek adásában a résztvevők összefoglalták, hogy a Bitcoinnak melyek azok a hátrányai, amelyekre érdemes odafigyelniük a (leendő) felhasználóknak.

2021. november 13. 21:40
null

A Blockchain percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, legyen az a legújabb híreken vagy a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül.

A Blockchain percek legutóbbi adásában Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető és Qayum Dániel, a Peak üzleti elemzője összefoglalták, hogy a Bitcoinnak melyek azok a hátrányai, amelyekre érdemes odafigyelniük a (leendő) felhasználóknak.

Szó esik a bitcoin magas árfolyam volatilitásáról, vagyis a nagymértékű és gyakori értékváltozásáról;

arról, hogy mekkora tudást igényel az, hogy valaki bitcoint vásároljon; mennyire limitált a Bitcoin, mint fizetési rendszer; valamint egy közismert, felkapott problémáról is, a rendszer környezetre káros hatásairól energiafogyasztásán és hulladéktermelésén keresztül.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. november 14. 14:05
A kriptvaluta nettó szélhámosság, pedig a normál pénzzel is van éppen elég gond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!