A turizmus újraélesztése: az innovatív és fenntartható újrakezdést ösztönzi a Turisztikai Világszervezet

2021. július 30. 10:24

Az UNWTO, a Turisztikai Világszervezet továbbra is a fenntarthatóság és az innováción alapuló turizmus újrakezdését ösztönzi. Ennek érdekében a MUST Travel & Tech vállalattal kötött megállapodás révén egy digitális eszközt állít a turizmus szolgálatába, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák tapasztalataikat a fenntarthatóság jegyében az ágazat újraindításának előmozdítása érdekében.

2021. július 30. 10:24
null

Technológia a fejlődés szolgálatában

A MUST jelenleg már 60 országban működik és a cél, hogy vezető turisztikai alkalmazássá váljon. Az alkalmazás összegyűjti az utazók számára fontos információkat annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsen a desztinációk számára az UNWTO elemzéseinek és információinak integrálásával. Ily módon azok a desztinációk is láthatóvá válnak, amelyeknek támogatásra van szüksége a fellendüléshez, legyen szó új úti célokról vagy infrastrukturális fejlesztésekről. 

Továbbá a digitális megoldások bevezetése a turisztikai ágazatba lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy személyre szabott és biztonságos turisztikai termékeket fejlesszenek ki, így növelve a termelékenységüket és rugalmasságukat. 

Egy megkülönböztető elem lesz az UNWTO turisztikai intelligencia hozzájárulása az eszköz felhasználói számára. A releváns és ellenőrzött társadalmi tartalmakat adatokkal kombinálják a megalapozott és tényeken alapuló döntések meghozatalához. A MUST tökéletes ökoszisztémát biztosít ahhoz, hogy a digitalizáció, a fenntarthatóság és a társadalmi ajánlások révén ösztönözze az élmények kínálatát és keresletét egyaránt.

A MUST lehetőséget nyújt az intelligens városok, valamint a technológiát és az innovációt a fejlesztésükbe beépítő úti célok fejlődésének előmozdítására, ezáltal pedig hozzájárul az ágazat fellendülésének felgyorsításához. 

A cikk szerzője Krakkai Alexandra.

(fotók: Scoop Independent News)
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!