Nagyon megy az első amerikai privát terminál

2021. június 06. 22:48

A hírességek és milliomosok körében egyre népszerűbb a PS LAX, a Los Angeles-i repülőtér privát, luxus terminálja. Az exkluzívan felszerelt váró, sokak számára már önmagában felérne egy luxus szállodai szoba élményével. Az utazók 12 luxus lakosztály valamelyikében várakozhatnak repülőjük indulásáig, majd a BMW flotta egyike szállítja őket a repülőgépekhez.

2021. június 06. 22:48
null

A PS LAX (korábban The Private Suite) hónapok óta szerepel a címlapokon, és úgy tűnik, hogy a hype csak egyre erősebb.

Los Angeles a hollywoodi hírességek és üzletemberek egyik legnagyobb lelőhelye, így nem meglepő, hogy itt merült fel az igény a luxus terminál megnyitására. Ezzel pedig egy hiánypótló piaci rést fedett be a PS LAX, amely mindenben a legmagasabb minőség biztosítására koncentrál, ezzel pedig az utazók számára luxus utazási élményt nyújt a repülőtérre érkezés pillanatától. A kényelmi szolgáltatások mellett az utasok maximális biztonságára fókuszálnak a komplexumba, mely egészen addig tart míg a repülőgépen el nem helyezkedik a vendég az ülésében.  

A PS LAX tulajdonosa és üzemeltetője a Gavin de Becker & Associates. A Los Angeles-i székhelyű biztonsági tanácsadó vállalat világviszonylatban elismert szolgáltatásai miatt, melyeket kifejezetten VIP vendégek számára szabtak az elmúlt években, mint például John Travolta, Madonna vagy Cher. 

A korábban rakományépületként használt terület, a repülőtér egy távoli részében található, a megközelítés csak a foglalással rendelkezők számára lehetséges. A pontos személyazonosítás után, egy 8 tagú személyzet diszkrét segítségére számíthat az utazó, akik biztosítják a zavartalan pihenést és telefonhívásra bármiben rendelkezésre állnak. A lakosztály minden jellegű kényelmi bútorral és eszközzel, piperecikkel, gyógyszerrel felszerelt. A rendelhető ételek mellett, széles étel és ital kínálat várja a vendégeket a jól felszerelt konyhában. 

A lakosztály mellé privát szabadtéri kert is kapcsolódik, ahol különleges, sátorra emlékeztető pihenőkben tölthetik az időt a várakozók. A repülő út előtt lehetőség van frissítő zuhanyt venni, ahol hőmérséklet szabályzó zuhanyfej, illóolajok, fürdőköntös és a legdrágább piperetermékek széles választéka található.
Az indulás kezdetét a személyzet jelzi, majd továbbra is a nagy közönség elől elzárt biztonsági ellenőrző ponton kell áthaladni, ahol aztán magánautó várja, hogy elszállítsa a vendéget repülőjéhez, ahol aztán poggyászával együtt felkísérik a gépre. 

A PS TAX tagok kedvezményes, 3150 dolláros (nagyjából 900.000 forint) díj fejében élvezhetik az egyirányú élményt, legfeljebb 4 utazó számára. Az egyéni tagság díja 4500 dollár egy évre, ami közel másfél millió forintnak megfelelő összeg. 

A cikk szerzője Szalga Bogi.
 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2021. június 08. 10:57
Rablókapitalizmus, ahol pénzért minden eladó és pénzen minden megvehető. Nem nagyon kéne lemásolni.
anegy_
2021. június 07. 17:39
Ebből az összegből ugyan mennyit fordítanak a klímavédelemre? (vicc)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!