Súlyemelő kesztyűk segítenek a teljesítmény maximalizálásában

2021. május 19. 21:49

Az új intelligens kesztyűkészlet segítségével személyi edző nélkül is hasznos tanácsokat és többféle edzéstervet kaphatunk.

2021. május 19. 21:49
null

A lengyel Shape.Care súlyemelő kesztyű négy darab beépített érzékelővel rendelkezik. Emellett tartalmaz egy eltávolítható elektronikai modult, amely magában foglalja az akkumulátort, a pulzusmérőt és olyan plusz szálakat, melyek összekapcsolják az érzékelőket a modullal. Az eszköz, a modul eltávolítása után, mosható.

A kesztyű az iOS és Android alkalmazásaival is használható, ahol előre beprogramozott edzésterveket lehet kiválasztani az erőnléti állapot és a hosszú távú célok alapján. Edzés közben a kesztyű követi az ismétlések számát, az emelési technikát, a két kar terhelésének egyensúlyát, valamint a pulzust és a szív- és érrendszeri kapacitást.

Ezek az adatok az alkalmazásban kerülnek feldolgozásra, így a felhasználó nyomon tudja követni edzéseit, tanácsokat kaphat a teljesítmény maximalizálására és segít a hibásan végzett gyakorlatok kijavításában. A modulok egyetlen töltéssel átlagosan 3-4 edzés elvégzésére elegendő energiával bírnak.

A Shape.Care kesztyűje remélhetőleg jobban fog teljesíteni, mint a PureCarbon nyomásérzékelő áramkörökkel rendelkező, hasonló felhasználásra tervezett Delta kesztyűje, mellyel sajnálatos módon nem tudták teljesíteni közösségi finanszírozással kapcsolatos terveiket.

A cikk szerzője Pál Fanni.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!