Kínai professzor: Az Egyesült Államok vereséget szenvedett a „biológiai háborúban”

2021. május 28. 12:17

Egy a kommunista kormánnyal szoros kapcsolatban álló kínai professzor kijelentette, hogy az országa 2020-ban biológiai háborúban győzte le az Egyesült Államokat, amivel végre helyre tette riválisát.

2021. május 28. 12:17
null
Takács Zsolt

Chen Ping, a Fudani Egyetem Kínai Intézetének vezető kutatója, a Kínai Kommunista Párthoz (KKP) köthető agytröszt és a Pekingi Egyetem professzora a biológiai háború kifejezést használta egy videójában, amit Jennifer Zeng, egy USA-ban élő kínai blogger fordított le.

Zeng azt írja, hogy a kínai kutató szerint

a nyugati modell kudarcot vallott,

az 500 éves tengeri civilizáció kudarcra van ítélve, a KKP pedig győzelmet aratott.

A kutató szerint a Kínai Kommunista Párt utat mutat a modernizációnak a biológiai forradalom, a 2020-as járvány utáni új korszakban.

Ping azt mondja, hogy 2020-ban

Kína megnyerte a kereskedelmi, tudományos és technológiai, de különösen még a biológiai háborút is.

„Az eredmény példátlan, ez egy korszakalkotó történelmi esemény” – folytatta a professzor, aki hozzátette, hogy a Kínán belüli liberális, Amerikát imádó kultusz valójában megalapozatlan és az Egyesült Államok megítélése végre visszatért eredeti állapotához – hangsúlyozta Ping.

Ping a 2020-as amerikai választásokat is megemlítette videójában, ahol megjegyezte, hogy

Trump négy éve alatt nem sikerült helyreállítani az USA egyre gyengülő nemzetközi státuszát.

A professzor szerint ez nem kizárólag Trump újraválasztásának kudarcában látszik, hanem az Egyesült Államokban és Egyesült Királyságban uralkodó neoliberális ideológia által négy évtizeden át vezérelt globalizáció kudarcában is.

„Ezért az Egyesült Államok és Európa fejlesztési és modernizációs modellje nem méltó ahhoz, hogy azt Kína lekövesse” – tette hozzá Ping.

Kína gazdasága 18,3 százalékkal nőtt 2021 első negyedévében az előző év azonos időszakához képest, amely a legnagyobb mért növekedés a mutató számolásának 1992-es megkezdése óta. Az ország kétségkívül gyorsan talpra tudott állni a koronavírus-járványból, írja a ZeroHedge. Szakértők szerint a koronajárvány évének egyértelmű győztese Kína volt.

Trump távozásával az Egyesült Államok most ki van szolgáltatva a kínai kommunista államnak, mivel Joe Biden számára nem idegen az, hogy kiszolgáltassa és kiárusítsa az amerikai ipart a kínai befektetőknek – írja a ZeroHedge újságírója.

A világ vezető tudósai épp mostanában sürgetik, hogy további ellenőrzéseket hajtsanak végre azzal kapcsolatban, hogy a koronavírus a Wuhan Virológiai Intézetből szivárgott-e ki, mivel a tudósok szerint a WHO nagyon hamar elvetette ezt a koncepciót.

Az amerikai republikánus képviselők is további kutatásokat sürgetnek az üggyel kapcsolatban és hozzáférést akarnak kapni minden olyan információhoz, amely a wuhani laboratóriumban végzett kutatásokból származik. Az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tisztviselői szerint COVID-19 világjárvány elterjedéséről szóló leghitelesebb történet, hogy a vírus egyszerűen kiszabadult a kínai laboratóriumból.

Érdekességként jegyezzük meg, hogy míg korábban a Facebook álhírnek nevezte és cenzúrázta azt az elméletet, miszerint a vírus egy kínai laborból szökött el, az elmúlt napokban viszont a cég cenzorai meggondolták magukat és az egykori álhírt már nem cenzúrázzák. Ez arra utal, hogy a Facebook az álhíreket valójában valós ismeretek hiányában, politikai alapon minősíti.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. július 27. 22:35
ezek pillanatok alatt szolgajukka fogjak tenni Mo-ot, ahogy mar tobb alammal megtettek. Orban talcan nyujtotta at nekik, amit akartak. Mindig a haszonleso, korrupt politikusokon keresztul szerzik meg a befolyast, amitol tobbe nem lehet menekulni.
Bokros Birka
2021. június 03. 11:29
Angyal virágszálam nem a kínaiak avattnak Marx szobrott és nem kína támogatja a neo marxizmussak járó vörös terrot, ha nem a nyugati sötétséged. Európa szemete, Afrika rabszolgái, héber uralom alatt elvesztették világ császárságért vívott háborújukat. Most mindenkit tönkre tennének csak, hogy másnak se legyen jó. Na ilyenek az új haza, új városának zsiráf császár helytartói!
qwrtzq
2021. június 02. 17:42
toppantottál is a nike cipődben?
civis72
2021. június 02. 17:41
a sárgák hagyományosan az erős fegyelmezett társadalmat preferálják ..sokkal hatékonyabb mint a libernyák demokrácia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!