December 7-től igényelhető az MFB krízishitele

2020. december 02. 16:20

Új hiteltermék-változatot indít az MFB Csoport vállalkozások számára, az MFB Krízis Hitel Plusz december 7-től igényelhető, közölte a Magyar Fejlesztési Bank (MFB).

2020. december 02. 16:20

A kölcsönt, amelyet az áprilisban indított, több mint 1500 milliárd forint keretösszegű gazdaságélénkítő csomagja keretében nyújt az MFB, az eddiginél is szélesebb körben, és kedvezőbb feltételekkel folyósítják.

Az igénylők maximum 2,5 százalékos fix ügyfélkamatra 1 millió és 300 millió forint közötti összeget kaphatnak általános beruházási célokra, valamint forgóeszköz- és likviditásfinanszírozásra. A hitelprogram lehetővé teszi más kölcsönök kiváltását, a kizárólag szolgáltatási tevékenységet végző kis- és közepes vállalkozások számára pedig azt is, hogy a forgóeszközhitel teljes összegével a működési költségeiket fedezzék.

Az MFB Krízis Hitel Pluszt a Magyar Nemzeti Bank Nhp Hajrá programja finanszírozza, és az MFB-vel szerződött vállalkozások közvetítik egyedi elbírálás alapján, olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!