Nincs univerzális egyensúly

2020. március 12. 15:14

Megtalálni az egyensúlyt az őszinteség és a pánik elkerülése között ugyanúgy a vezető vállát nyomja.

2020. március 12. 15:14
Balogh Péter

„A suta, mellébeszélő, kitérő kommunikáció pletykát szül és az általában még a valóságnál is ijesztőbb. És az mindegy, hogy céges változásról vagy világjárványról van szó.

A dilemma is közös. Megtalálni az egyensúlyt az őszinteség és a pánik elkerülése között ugyanúgy a vezető vállát nyomja. Egyik oldalon túl sok stresszt és frusztrációt engedünk a csapatunkra, ami egyértelműen romboló. A másik oldalon aláássák a bizalmat és teret adunk a spekulációnak, találgatásnak. Szerintem nincs univerzális egyensúly, nincs mindig érvényes szabály erre. Döntések vannak és azoknak következményeik.

És szerinted?”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. március 30. 16:49
Univerzális egyensúly az lehet, hogy nincsen, viszont igazság és hazugság bizony léteznek. Aztán meg lehet csendben is maradni. Az igazság lehet, hogy rövid távon "romboló", de megmarad a szavahihetőség. A hazudozással meg lehet, hogy egyszer egy helyzetet megold, na jó, akár kétszer kettőt is, de miután kiderül, hogy hazudozó egy életre megbízhatatlanná válik.
hegyivadász
2020. március 30. 16:49
Annyira gáz ez a minden politikus hülye duma!
Senki Alfonz
2020. március 30. 16:49
Petya, Petya milyen tudatlan vagy!!! Egy politikus sohasem mondja, hogy hibázott, nem tud valamit és nem ura a helyzetnek!!!! Mert ha kimondaná, akkor kiderülne az, amit egyébként mindenki tud, hogy egy nagy HÜLYE!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!