Trendforduló az autópiacon

2019. szeptember 20. 22:10

Az egykori szocialista országok autópiaca egyre inkább felzárkózást mutat a nyugati szinthez.

2019. szeptember 20. 22:10
null
Ormosy Gábor

„Álljunk meg egy pillanatra. Azt kell tisztázni, hogy azok a hírek, amelyek a globális autópiac zsugorodásáról szólnak, nem a mi régiónkra, hanem főként Kínára az Egyesült Államokra és Európa legfejlettebb országaira vonatkoznak. Jó hír, hogy

Magyarországon nem kell aggódni,

sőt a régiónkban, a cégünk országaiban kimondottan jól teljesítenek az autópiacok.

Nyilván nem szabad hátradőlnünk, hiszen tökéletesen látszanak az eltérő regionális gazdasági trendek.

Például a közép-kelet európai blokkban még mindig kevesebb prémiumkategóriás autó fut, mint a klasszikusnak számító nyugati országokban. Az viszont kedvező, hogy az egykori szocialista országok autópiaca egyre inkább felzárkózást mutat a nyugati szinthez. Ha úgy tetszik ez is egy trendforduló, igazán gyors változással.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2019. október 13. 16:48
Jó, hogy egyre több pénzünk van, csak azért nagyon sok megy ki fölösleges luxusbaromságra: új kocsi, külföldi nyaralás, külföldi síelés. (Ez utóbbi a legpazarlóbb.) Jó lenne, ha itthoni dolgokra költenénk. Persze nem mindenáron. Azt javaslom, hogy óvatosan cserélgessük a kocsikat, jó az még tizenegykét évesen is. Nyaralni meg menjünk minél közelebb, ha tehetjük.
nemecsekerno_007
2019. október 13. 16:48
Ez igaz, de még jobb lenne ha belföldön, innovációra költenénk... Nyílván ez nagyobb vagyonoknál működik, de a tudás és az infrastruktúra megvan hozzá v. részben megvan. Így lehetne több startup cég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!