A fáma szerint Budán (Ein)Stand25 is

2019. október 01. 11:56

Költözik a Stand25, Pestről Budára, a Hold utcai piacról a Vár mögé.

2019. október 01. 11:56

Kisebb gasztroszenzációval köszönt el a szeptember: egy hétfői cikk szerint elhagyja eddigi helyét, a Hold utcai piacot a Stand25, a Széll Tamás és Hamvas Zoltán (és még mások) nevével fémjelzett Bib Gourmand minősítésű fine dinig-hely, hogy Budán, a közel 10 hónapja bezárt Fáma helyén új fámába kezdjenek.

Mint a finedining.hu portálnak elárulták, költözéssel csak a régi teret hagyják ott, ígérik, a konyha stílusa és az árszínvonal marad, csak a komfortosabb vendéglátás, a jóval nagyobb vendégtér, a többféle fogás és a hosszabb nyitvatartás lesz a költözés következménye.

Megszólal Hamvas Zoltán, aki szerint ez már egy régóta érlelődő döntés volt, aminek megvalósítására most érkezett el az idő: „Szeretjük a bátor húzásokat. Ez is egy ilyen lesz. Budával már nagyon régóta kacérkodtunk, és tényleg álom volt, hogy meghódítsuk Budapestnek ezt az oldalát is. Sokan mondják, hogy az élet Pesten zajlik, Budán az éttermek zöme, melyeknek nincsen lokális beágyazottsága a helyi közönség körében, csődbe megy. De a Székely Mihály utcai Standról is azt mondták, hogy elátkozott helyen nyílt, mert a két előző étterem nem tudott ugyanazon a helyszínen sikeres lenni. Mi pedig ott is egy éven belül Michelin-csillagot kaptunk, és a nyitás óta gyakorlatilag teltházzal működünk.”

Ismeretes, 2018-ban nyitotta meg első rendes éttermét a Stand25 köre Budán, ahol Széll Tamás és Szulló Szabina viszik a konyhát.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!