Így néz ki a jövő operája!

2019. április 07. 11:44

Tekintse meg a futurisztikus sanghaji operaház terveit!

2019. április 07. 11:44

Ahogy arról a Papageno színházi szakportál beszámol, ízig-vérig modern, szinte futurisztikus terveket készítettek a sanghaji operához, amelynek alapjait az olsói intézmény adja. Nézzen körbe a több mint 3000 főt befogadni képes intézményben!

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sörgyári megálló
2019. április 08. 10:21
A modern építészet lényege a meghökkentés, a La bravoár. Egyre több az olyan épület, ami gazdaságosan nem üzemeltethető. Tavaly már be kellett zárni emiatt pl. egy spanyol múzeumot. Kedvencem a londoni Heathrow új szárnya, ahol csak drágán lehet villanykörtét cserélni, évente egyszer jön a speciális daru. Amúgy ki fog a tízemeletes épület tetejére fellépcsőzni? Na, ugye.
Akitlosz
2019. április 07. 20:10
A múlt operája sem sok mindenkit érdekel. Az adófizetők pénzéből tartják fent az operákat. Piaci alapon nem él meg, nem sok mindenki hajlandó pénzt kiadni operáért.
Kr0n0s
2019. április 07. 19:26
Hol van ez a mi Nemzeti Színházunkhoz képest :) Stairway to heaven.
74bro
2019. április 07. 18:01
Az ötvenes-hatvanas években, a Delfin könyvek tudományos-fantasztikus regényeit illusztrálták ilyen épületek képeivel, és tulajdonképpen nagyon jól illettek a marxistaleninista jövőt lelkesen és naívan ábrázoló szovjet remekművek magyar plágiumaihoz. Nem kritika akart lenni, csak szólok, mert éppen nincs jobb dolgom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!