2017 végén munkába állhatnak a kanadai szállítódrónok

2017. január 20. 15:30

Miután egy albertai kistelepülésen sikeresen teszteltek egy szállítódrónt, év végéig beindulhat a szolgáltatás.

2017. január 20. 15:30

A kanadai közlekedési hatóság jóváhagyta az albertai kisvárosban, Foremostban végzett első szállítódrón tesztet. Zöld utat kapott a Drone Delivery Canada (DDC), és 2017 végén elindíthatja áruszállító szolgáltatását. A partnerekkel hamarosan kezdődhetnek a tesztek.

A szolgáltatás Kanadának fontosabb lehet, mint más országoknak. Más országok (Franciaország, Egyesült Királyság) szolgáltatóihoz hasonlóan, a DDC kormányzati és vállalati ügyfeleket is segít csomagokat eljuttatni egymáshoz és a fogyasztókhoz.

A cég viszont kifejezetten Kanada távoli északi közösségeire összpontosít, gyéren lakott országrészekre, kevés úttal, kis falvakkal. Bárki másnál hamarabb elviszi hozzájuk a szükséges gyógyszereket, élelmiszereket, mint a menetrendszerű teherszállító repülők, kamionok stb. Gyorsaságával életet is menthet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!