A Wall Street vademberei mindent elpusztítanának a TTIP-vel?

2016. október 07. 16:23

Fantáziadús Gyűrűk Ura-átirattal jelentkezett a Greenpeace, amelyben az energiaorkok összefognak a Wall Street vadembereivel, hogy a szabadkereskedelmi egyezményekkel tönkretegyék a megújuló energiát.

2016. október 07. 16:23

„Ha nem vesszük fel a kesztyűt a CETA, a TISA és a TTIP és a többi káros szabadkereskedelmi egyezménnyel szemben, akkor véget ér a zöld korszak, mielőtt még egyáltalán elkezdődhetett volna. Ezekről az egyezményekről a nyilvánosság háta mögött tárgyalnak. A titkos cél: még több hatalmat adni a nagyvállalatoknak az emberek és a környezet rovására. Együtt megállíthatjuk a CETA-t és a többi veszélyes egyezményt! Oszd meg a filmet, és írj a magyar döntéshozóknak!” – olvasható a Greenpeace Facebook-oldalán.

A szabadkereskedelmi egyezményeket ellenző szervezet, most egy Gyűrűk Ura átirattal jelentkezett amelyben az energiaorkok összefognak a Wall Street vadembereivel, hogy a szabadkereskedelmi egyezményekkel tönkretegyék a megújuló energiát. Még szerencse, hogy vannak olyan hősök Középföldén, mint Bob, vagy Kathy, akik tüntetnek az egyezmények ellen… És bárki más is tüntethet egyébként, ezen a linken.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2016. október 07. 22:54
Eb ura fskó! Fakó a kuvasz régies neve. Tehát mondáa jelentése. Hogy azok a kutyák ottvalahol egymásnak parancsolgassanak. És ne nekünk. De szrintem van áthallás a fakó és a fuck out között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!