Kacsákkal őriztetnek egy dél-afrikai szőlőterületet

2016. április 17. 23:15

Egy nyolcszáz kacsából álló sereggel őrizteti szőlőjét a dél-afrikai Vergenoegd Wine Estate. A kacsák napi kétszer mennek végig a birtokon.

2016. április 17. 23:15

Nyolcszáz kacsát alkalmaz a dél-afrikai, azon belül is stellenboschi Vergenoegd Wine Estate: mint az a Telegraph cikkéből kiderül, a birtokon elégedettek velük, egyfajta növényvédő rovarirtó-pótlékként tekintenek az állatokra. Marketingértékük is van, hiszen a pincészet belépő kategóriás borait a kacsákról nevezték el Runner Ducknak.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. április 18. 01:15
Nagy ötlet, díjazom !
kérdés
2016. április 19. 12:57
http://www.balintgazda.hu/minden-heten-szuret/junius/szamoca.html
csender
2016. április 18. 21:31
Kedves (ostoba) fel-lebarátom! ==A földön , bokorban termő isteni gyümölcsöt epernek hívják.== Na ja! De ki beszél itt (rajtad kívül a földieperről??? Dunántúlon a földön vagy bokrokon "szúrós indásan futó és feketére (valójában sötét-bíborra) érő" gyümölcsöt is szedernek mondják - helyesen. https://hu.wikipedia.org/wiki/Vadszeder Az eperfát pedig - helytelenül szederfának. Ezek a pannonok... :) U.i.: Nem láttad a jelet, te ostoba nőszemély!? :)
vanádium
2016. április 18. 15:18
Ha lenne eszed ,ezen nem vitatkoznál : Dunántúlon a fát és a fán termő gyümölcsöt szederfának és szedernek hívják. A földön , bokorban termő isteni gyümölcsöt epernek hívják. Idézek egy ismerősömet :" ami a Dunától keletre van az már ÁZSIA"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!