Egész estés szettel tér vissza hazánkba Sasha

2016. február 20. 16:09

Április 2-án, a szintén legendássá vált B my Lake-fellépése után ismét Magyarországra érkezik Sasha, méghozzá egy egész estés szettel, az Akvárium Klubba. Jegyek már kaphatóak.

2016. február 20. 16:09

Sasha azon DJ-k és producerek egyike, akit vitán felül az elektronikus zene élő legendái között tartanak számon. Hazánkban a legkevésbé sem szorul bemutatásra, hiszen hosszú évek óta töretlen népszerűséggel, és rendszeres teltházzal várja őt vissza a közönség minden alkalommal. Április 2-án mindez újra így lesz, mivel a szintén legendássá vált B my Lake-fellépése után ismét Magyarországra érkezik a Black Mamba-nak köszönhetően, méghozzá egy egész estés szettel, az Akvárium Klubba. Az óriási érdeklődésre tekintettel a jegyeket javasolt mindenképpen elővételben megvásárolni a vonatkozó honlapon, vagy a helyszínen: az Akvárium Klub jegypénztárában (1052 Budapest, Erzsébet tér 12.).

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. február 21. 12:44
Mé', Otthon senki nem kíváncsi rá, hogy ránk fanyalodik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!