Chevy Bolt, a jövő autója

2016. január 06. 16:00

A CES egyik újdonsága, a Chevrolet Bolt átírhatja az autóipart. Olyan benne ülni, mintha a jövőt vezetnénk. Komoly vetélytársa lehet, sőt le is győzheti a Tesla Model 3-at.

2016. január 06. 16:00

A General Motors 30 ezer dolláros elektromos autója egy töltéssel 330 kilométernél többet tesz meg. MyLink információs-szórakoztató (infotainment) rendszerét 10.2 inches érintőképernyőn élvezhetjük, ráadásul menük sokasága helyett csomó információ tekinthető meg egyszerre a méretes kijelzőn, azaz a MyLink tervezői figyeltek a biztonságra, a vezető figyelmének fenntartására.

A képernyő több funkcióban használható. Ha akarjuk, környezeti adatokat tanulmányozhatunk, de családi szórakozás és más opciók közül is választhatunk, vagy élvezhetjük egyszerre mindet. Bluetooth kapcsolaton keresztül az autó 30 méterről érzékelhető, fényjeleket ad le, ami például éjszakai parkolóban lehet nagyon hasznos. Idén kezdik el árusítani.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!