Európa legígéretesebb startupjai Budapesten

2015. december 07. 18:00

Különleges rendezvényre kerül sor kedden az ELTE TTK-n, amelyen ígéretes európai startupokkal, projektekkel, befektetőkkel, e-kereskedelem szakértőkkel ismerkedhetünk meg.

2015. december 07. 18:00

December 8-án, kedden 9 és 18.35 között rendezik a Startup Ptiching Dayt az ELTE TTK Gömb Aulájában. (1117, Pázmány Péter sétány 1/a). Az EIT Digital ARISE Europe program részét képező esemény közönsége megismerkedhet a kontinens tíz legígéretesebb startupjával.

Valner Szabolcs e-kereskedelem szakértő, üzleti angyalbefektető és az eddig kb. 50 kezdő vállalkozást mentorált Patrick Vlaskovits, a New York Times népszerű szerzője workshopot tart.

A brüsszeli székhelyű, budapesti központtal is rendelkező EIT Digital az egyik vezető európai innovációs szervezet célja a digitális technológiai újítások, azokon alapuló kezdő vállalkozások támogatása.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!