Most bármit megkérdezhet Vargáéktól

2014. szeptember 03. 10:27

Hány éves Varga Péter? Mik a Varga-család kedvenc borai? Miért 99 forint a Varga-palack betétdíja? Hová tűntek a Varga-pezsgők? Ask.fm-es oldalt indított a badacsonyörsi Varga Pincészet, ahol bárki névtelenül kérdezhet az ország egyik legnagyobb borászatától.

2014. szeptember 03. 10:27

Már az Alternatíva blog Ask.fm-re költözésekor tudni lehetett, hogy az Ask.fm második virágzását éli, azt azonban senki nem sejtette, hogy a hazai boros közegben az egyik legnagyobb virtuális tömeget megmozgató Varga Pincészet is követi a bloggereket.

Varga Péterék olyan kérdésekre számítanak az internetezőktől, hogy hol lehet kapni a csabagyöngyét, miért éppen 99 forint a Varga-palack betétdíja, miért szénsavas a rozé, vagy hogy hová tűntek a Varga-pezsgők a boltok polcairól? A regisztráció nélküli névtelen kérdezésre is lehetőséget adó mikroszájt szerda délelőtt indult, azóta azt is megtudtuk, hogy a pincészet alapítója 59 éves, kedvenc bora a száraz Aranymetszés-olaszrizling, míg Varga Bálint a Vadóc sauvignon blanc-t, Varga Máté pedig a száraz rozét kedveli.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lilla
2014. szeptember 12. 16:39
59, kerdeztek tole ... Asztali bor kategoria...
kamasuka
2014. szeptember 12. 16:39
"Mennyi a pontos idő? Konkrétan ..."
hunmohikan
2014. szeptember 12. 16:39
egy ekkora pincészetnek meghatározó szerepe van a tömegborok fogyasztásának a piacán. Az az érzésem, hogy itt elsősorban marketinggel megtámogatott profitmaximalizálásról szól a fáma. örülnék, ha ezt a későbbiekben gyakorlatuk megcáfolná.
Autofocus
2014. szeptember 10. 23:07
- Tényleg tudtok már szőlőből is bort csinálni? :-) (Na viccen kívül nem bántom őket, sajátos, de üzletileg megcáfolhatatlanul sikeres pince, akik mindent fordítva csinálnak.) Először indítanak VBK alap tömegborokkal, de a manus már arra odatette az arcát - nevét. Más kérdés hogy aki 10 éve ivott Varga bort lehet hogy nem is véletlen hogy azóta sem, pedig, (és itt van a mágikus csavar), most hogy már bármit megengedhetnek, elkezdtek tisztességes és jó borokat készíteni (aranymetszés sorozat, számos díjnyertes bor, stb) Mindezt úgy, hogy nem új néven. (Tisztára mint a Renault aki anno nem értette mi a baja a magyar piacon a Dacia márkával, de végül türelem eladást terem) A nyáron fröccsözéshez kipukkant egy Varga, és nem csak árához képest, de tényleg jó volt, magában is. Tehát szubjektíve az előítéleteim eltűnőben, De azért a kilencvenes éveket nem bocsátjuk meg! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!