„Nagyon kevés embernek nem jön be az LGT”

2013. augusztus 23. 12:07

Somló Tamás szintén zenész fiai büszkék, ha látják apjukat és társait a színpadon.

2013. augusztus 23. 12:07

A We Love Balaton az augusztus 18-i alsóörsi LGT-bulin csinált videóinterjút Somló Tamás ikerfiaival, Somló Pállal (Shell Beach, gitár) és Somló Dániellel (Grand Mexican Warlock, dob). A testvérek elárulták, hogy már hatéves koruk óta zenélnek.

Dani nevetve elmondta: „Amióta az eszemet tudom, azóta folyamatosan hallom az LGT-számokat. Kénytelen vagyok hallani őket”. Pali pedig azt emelte ki, hogy mindig büszke, amikor látja apját és társait a színpadon.

Nem azért kezdtünk el zenélni, hogy hű, most a fater nyomdokaiba kell lépni, és akkor izé, überelni kell, vagy valami. Nem, egyszerűen szeretünk zenélni, örömet okoz az együtt zenélés” ‒ mondta Somló Dani, testvére pedig elárulta, hogy elvonási tünetei vannak, ha nem gitározhat.

Nagyon kevés embernek nem jön be az LGT, még a mi generációnkból is” ‒ jelentette ki végül Dani.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2016. október 31. 01:59
Nem vagy különösebben elfogult Dani... Nekem például soha nem tetszett az LGT. Profi zenészek, akik képtelenek ütős számokat írni.
Ouroboros
2013. augusztus 24. 23:48
Akkor egyike vagyok a keveseknek :D
Ouroboros
2013. augusztus 24. 23:48
*sóhajt*
Ouroboros
2013. augusztus 24. 23:48
Jesus wept :) Most kiváncsivá tettél? Ha valakinek görög a nickje, akkor zsidó? Apropó, neked van akváriumod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!