Vidnyánszky szerint is sok a homoszexualitás a Nemzetiben

2013. május 23. 10:08

A Nemzeti Színház új vezetője elítélte Kerényi Imre buzizását, majd azt mondta: szerinte is túl sokat foglalkoznak a melegekkel Alföldi Nemzetijében.

2013. május 23. 10:08

Vidnyánszky Attila az RTL Klubnak úgy fogalmazott: olyan súllyal van jelen a homoszexualitás a jelenlegi Nemzeti Színházban, ami nem felel meg annak, amilyen súllyal az a társadalomban jelen van. Szerinte sokkal nagyobb problémának van feltüntetve.

A csatorna érdeklődött a kormány véleményéről is az ügyben, de senki nem akart nyilatkozni.

Kerényi Imre még korábban a Belvárosi Polgári Szalonban – ahol Vidnyánszkyval beszélgetett – azt mondta: Vidnyánszky Nemzeti Színház is ugyanolyan sikeres lesz, mint az Alföldié, „csak nem a buzikról fog szólni, hanem a szerelemről, meg a barátságról, meg a hűségről, az is lehet, hogy még a hűségről is szó lesz, meg a becsületről, meg ilyesmi”.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2016. január 05. 12:04
Vidnyánszkynak teljesen igaza van. Egy belvárosi belterjes szubkultúra kisajátította magának a fővárosi színházi életet. Számukra valóban a legnagyobb problémát saját perverzióik, beteges jobboldal-, magyarság- és kereszténygyűlöletük, üldözési mániájuk, orbánfóbiájuk jelenti. A probléma ott van, hogy ezt kizárólagossá akarják tenni, a magyarság legfőbb problémájaként próbálják beállítani. Szerencsére a nemzet első színházában erre már nem lesz több alkalmuk.
koncesszió
2015. december 10. 16:25
Ne légy hülye tajtsuttyó!
Zokni
2015. december 10. 16:25
Főnököm! Tudtad, hogy May Károly, a Te szülőatyád, állítólag látens homoszexuális volt? Úgyhogy arra sajna nem számíthatsz, hogy eljátszod majd a Nemzetiben, ahogy Oldsatterhand haveroddal gyűjtitek a gaz elempés, dékás és emeszpés kommancsok skalpjait... Az uff egye meg, mi?
Selamat
2015. december 10. 16:24
Még megy a Holdbéli csónakos? Azt a mindenit :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!