Már lehet regisztrálni a balatoni úszófesztiválra

2013. május 15. 10:21

A Samsung Olimpiai Úszófesztivált június 22-én, a Magyar Úszás Napján rendezik Balatonfüreden. A táv 2,5 kilométer lesz.

2013. május 15. 10:21

Már lehet regisztrálni a június 22-én, a Magyar Úszás Napján sorra kerülő egyik fontos balatoni eseményre, a 2,5 kilométeres távra kiírt Samsung Olimpiai Úszófesztiválra, amelyet a balatonfüredi nyíltvízi úszó Európa Kupával párhuzamosan rendez a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ). A MÚSZ keddi közlése szerint a részvételhez szükséges lap letölthető a szövetség honlapjáról (www.musz.hu).

A rendezvényen – amelyen a londoni olimpiai bajnok, Risztov Éva először versenyez hazai vizeken 10 kilométeren – ott lesznek a magyar úszóválogatott tagjai, a legjobb vízilabdázók és a sportág egykori nagyjai, akik közül többen maguk is teljesítik a 2,5 kilométert.

Június 22-én nem csupán Balatonfüreden ünneplik a Magyar Úszás Napját: az ország számos nagyvárosában, csaknem minden megyeszékhelyen nyitott kapukkal, programokkal, a medencés sportágakhoz kötődő bemutatókkal várják az érdeklődőket, akik ezen a napon ingyenesen mehetnek be a kijelölt uszodákba, strandfürdőkbe.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!