VilágVeleje Fesztivál a Millenárison

2012. december 27. 09:18

Az Intim Torna Illegál, a The Carbonfools és a Péterfy Bori and Love Band is fellép január 18-19-én a VilágVeleje Fesztiválon a Millenáris Teátrumban Budapesten.

2012. december 27. 09:18

Január 18-19-én rendezik meg a VilágVeleje Fesztivált a Millenárison. A rendezvény első napján, január 18-án az aznap 3. születésnapját ünneplő Intim Torna Illegál ad koncertet a VilágVeleje Fesztiválon. A The Carbonfools együttes koncertjén a 13 éves zenekar legújabb nagylemeze, a Carbonsweet dalai is elhangzanak a régebbi kedvencek mellett. A Carbonfoools erre az alkalomra külön meglepetést is tartogat rajongóinak. Az éjszaka hátralévő részében Bérczesi Róbert Én (Az Én meg az Énekből) című műsorát prezentálja a hallgatóságnak.

Másnap, január 19-én a Csókolom zenekar és az új lemezét bemutató Péterfy Bori and Love Band koncertje szórakoztatja az érdeklődőket, az új dalok mellett a régebbi dalok is elhangzanak. Az esten fellép a gitár-tangóharmonika-trombitára épülő Presszó Tangó Libidó zenekar, és a különleges, félakusztikus zenét játszó Vörösfenyő is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!