Prémium bordeaux-ikkal bővül a Tesco kínálata

2012. augusztus 02. 13:52

Ígérete szerint prémium bordeaux-i borokat is kínálatába emel a brit Tesco, bár egyelőre csak online lehet rendelni a Chateau Lafite-Rothschildet, a Mouton-Rothschildet, a Cheval Blanc-t, a Cos d’Estournelt vagy Pa ontet Canet-t.

2012. augusztus 02. 13:52

Ígérete szerint prémium bordeaux-i borokat is kínálatába emel a brit Tesco: a kereskedelmi lánc megerősítette, hogy árulni fogja a 2009-es évjárat több premier cru és felsőkategóriás borát is – írja a Borravaló a Decanter cikke alapján. Feltehetőleg a túlkínálat elkerülése és az igényfelmérés miatt egyelőre csak az áruházlánc online felületéről rendelhetnek Chateau Lafite-Rothschildet, Mouton-Rothschildet, Cheval Blanc-t, Cos d’Estournelt vagy Pontet Canet-t az borkedvelők. Az árakról még nem kerültek nyilvánosságra információk, de bevezető akcióra számítani lehet.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-d(-_-)b-
2012. augusztus 03. 14:51
Nagyszerű hír ez a magyar borkedvelőknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!