Ozora beperli hitelrontásért a fesztiválszervezőket

2012. augusztus 14. 11:46

Hitelrontásért indít pert és kártérítést is követel Ozora polgármestere a fesztivál szervezőjétől. „Nem tűrhetem tovább, hogy településünk imidzsét tovább rontsa a fesztivál körüli negatív sajtó” – érvelt Schranz Istvánné.

2012. augusztus 14. 11:46

Hitelrontásért pert kíván indítani, és kártérítést követel Ozora polgármestere a településükhöz közeli Dád pusztán tartott, ozorai fesztiválként ismert rendezvény szervezőjétől, mert a botrányba fulladt fesztivál a község rossz hírét keltette. Schranz Istvánné (Fidesz-KDNP) polgármester keddi közleményében úgy fogalmazott: „nem tűrhetem tovább, hogy településünk imidzsét tovább rontsa a fesztivál körüli negatív sajtó”.

A polgármester aláhúzta, településük nevét már egy évtizede jogtalanul használják a szervezők, tekintve, hogy a rendezvényt nem Ozorán, hanem Dád pusztán rendezik, és Dád puszta Fejér, Ozora község pedig Tolna megyében található. Schranz Istvánné közölte: önkormányzatuk minden tekintetben elhatárolódik a fesztiváltól, és jogi lépéseket tesznek, hogy a rendezvény a település nevét tovább ne használhassa, az eddigi sérelmeikért, hitelrontásért pedig a szervezőket az önkormányzat bepereli, tőlük kártérítést követel.

A múlt héten tartott nagyszabású rendőri akció során a fesztiválról a rendőrség több mint félszáz embert állított elő, és kábítószergyanús anyagokat, kábítószer adagolásához, terjesztéséhez, fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le. A rendőrségi razzia után az országos rendőrfőkapitány indoklás nélkül visszavonta a sárbogárdi rendőrkapitány megbízatását, és vizsgálatot rendelt el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. augusztus 22. 18:48
A 48-as hősök pedig forognak a sirjukban.
Belfast
2012. augusztus 22. 18:48
Helyes! Sz....drogos csürhe... Semmi szükség rájuk! Falhoz állítani az összeset!
Hozzászóló
2012. augusztus 18. 15:20
Mi ez a mi magyarok szöveg...? Mit röfögsz itt össze-vissza? Nem tudsz olvasni, hogy magyarul írtam?! Fejezzétek már be ezt a mélymagyarkodást, mert ez olyan szánalmas! Szerinted én nem magyar vagyok vazzeg? Mit komcsizól itt? Lehet te voltál a legnagyobb komcsi, azért kiabálsz itt mindent össze... Ha nem így volt, akkor bocsáss meg nekem!!! Azért azt elárulom neked, hogy magyar felmenőim vannak, és voltak! Persze ki tudja neked és a magadfajtának mi a magyar?! A dédapám Corvin-lánc díjas volt, de ezt itt leszarja mindenki..., mert tudjuk hogy nem ez számít ahhoz hogy valaki ember legyen!!! Büszke vagyok rá, de nem ettől leszek ember, hogy ezt hangoztatom, hanem attól hogy mindenkit elfogadok olyannak amilyen! Ráadásul ehhez a cikkhez semmi köze, annyira mint amit te hordasz itt össze a cukorgyáras szövegeddel! Ha neked annyira nem tetszik, hogy eladták a cukorgyárat stb..., akkor tegyél ellene. Jelöltesd magad, és nyerd meg a választásokat, és legyen mindenhol kolbászból a kerítés! Na, meg pálinka legyen még a Tiszában is, mert a magadfajtának ez a magyarság megtestesítője! Szólj Viktornak, vagy Gábornak hogy vegye vissza a cukorgyárat, azt akkor biztos neked milyen jó lesz... Remélem csak Magyarországról származó ételt eszel, és csak magyar mosóporod, öblítőd van otthon. Ugye a tévédet is itt szerelték össze? Gondolom akkor suzukival jársz (siccc!), pedig az sem 100%-ban magyar! Feltételezem hogy nem teszed be a lábad a Tescóba és a hasonló multikba, mert ha igen akkor egy képmutató hazaáruló vagy!!! Ha pedig azt mondod hogy soha, akkor hazudsz..., és erre tényleg büszke lehetsz! Legyen szép napod!
tarackos
2012. augusztus 18. 15:20
"Hitelrontásért pert kíván indítani, és kártérítést követel Ozora polgármestere..." WTF? A fesztiválig azt se tudtam, hogy létezik ilyen falu...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!