Igaz Magyarság Szomolyai Szigete

2012. július 07. 09:08

Kaló Imre az a misztikus hős a hazai borászok táborából, akiről úgy esik rengetegszer szó, hogy mindenkinél kevésbé van szem előtt.

2012. július 07. 09:08
Ripka Gergely

„Nagy szükség van halhatatlan hősökre. Demeter Zoltánnal erről is beszélgettünk a kocsiban útban Szomolya felé. Szerinte ugyan sokkal fontosabbak a borok. - A mögöttük álló személy csak tegye a dolgát, nem ő a fontos. S bár nem Kaló Imre kapcsán került mindez szóba, de szerintem éppen ez az ember a legjobb példa arra, mennyire szükség van a bor mögött álló hősre, akihez robogtunk az országúton.

Kaló Imre az a misztikus hős a hazai borászok táborából, akiről úgy esik rengetegszer szó, hogy mindenkinél kevésbé van szem előtt. Mindenki tudja, hogy hozzá el kell menni személyesen. Borai csak pincéjében elérhetők, s többórás, végeláthatatlan kóstolósorai, végeláthatatlan körmondatai életre szóló élménnyel gazdagítanak minden értelmes, nyíltszívű halandót. Emellett pedig rengeteg ma jól csengő nevű, hiteles borászunknak nyújt nap, mint nap inspirációt, ihletforrást az a tisztaság, ahogy borait készíti.”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bibarc Ábris
2012. július 09. 18:33
Szomolyát mindenkinek csak ajánlani tudom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!