Ott leszünk a Balaton Soundon

2012. június 13. 13:41

Általában valami kanyart szokott venni az este, lekésem a sztárfellépőket és furcsa helyszíneken kötök ki. Interjú

2012. június 13. 13:41
Yonderboi

Áttekintetted már a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget idei programját? Kikre vagy kíváncsi az idei felhozatalból?

Elsőre a Stone Roses tűnt fel, őket szívesen meghallgatnám. Bár elég ritkán sikerülnek az ilyen terveim, nem vagyok szigorú koncertlátogató. Általában valami kanyart szokott venni az este, lekésem a sztárfellépőket és furcsa helyszíneken kötök ki.

Kik azok a zenészek, producerek, együttesek és művészek, akikkel szívesen együtt dolgoznál a jövőben?

Felhagytam az ilyesmiken való gondolkodással egy ideje, ezeket a dolgokat úgyis az élet alakítja. Valamint az elmúlt, nagyjából tizenkét év során igazán sokféle együttműködésben volt részem, most úgy érzem, hogy ez a terület ki van pipálva egy időre, megvolt az élmény. A következő anyagon vissza szeretnék térni a kezdeti éveimhez és teljesen egyedül dolgozni újra.

Rajongóidnak hat évet kellett várniuk legújabb albumod, a Passive Control megjelenéséig, amely 2011 szeptemberben került a lemezboltokba. A következő nagyobb volumenű munkád elkészítésére is ennyi időt szánsz majd?

Valójában a Passive Controlra is kevesebb időt terveztem, de mégis így alakult. Szóval most azt mondom, hogy persze, természetesen hamarabb kész lesz a következő. De azért garanciát erre a kijelentésre nem vállalok.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!