Gerendai Károly és Maros Róbert felfedi tikait

2012. június 13. 16:35

A rendezvényszervezés új problémáira új, sikeres megoldások születtek: ezeket szeretné átadni az Event Summit Hungary elnevezésű egész napos program.

2012. június 13. 16:35

A válság a rendezvényszervezői szakmát is új utak keresésre sarkallta. Ezeket a tapasztalatokat szeretné egy szakmai találkozó keretében átadni az Event Summit Hungary rendezvény.

Hogyan árazzunk be egy rendezvényt 2012-ben? Mit rejt az ügynökségi díj? Mit vár el az ügynökségtől az ügyfél ezért a díjért? A kerekasztal beszélgetésen Bajnógel Péter (Extreme), Kristóf Judit (Microsoft), Tordai Bálint (BO Event) és Urbán Zsolt (HD Group) osztja majd meg tapasztalatait. 

A fesztiválfinanszírozás, illetve a fesztiválokhoz kapcsolódó szabályozási, törvényi körülmények, biztonsági előírások, a határon belüli és nemzetközi szintű fesztiválszervezés témakörében Gerendai Károly (Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft), Maros Róbert (Pálinkafesztivál) és Vitézy Zsófia (Tavaszi-Őszi Fesztivál) segítenek eligazodni.

A rendezvény június 21-én reggel kilenckor kezdődik az Akvárium Klubban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!