Most már tényleg folytatódik a Sin City

2012. április 13. 14:09

A Hollywood Reporter úgy tudja: Robert Rodriguez rendező most már tényleg elkészíti a 2005-ös képregény-adaptáció folytatását.

2012. április 13. 14:09

Robert Rodriguez már a 2005-ös Sin City óta emlegeti a folytatást, most viszont úgy tűnik, a rendező valóban belevág. A szintén Frank Miller képregényéből készült, Sin City: A Dame to Kill For címre hallgató folytatást a Dimension Films jelentette be csütörtökön, hozzátéve, hogy a rendezői székbe visszatér Rodriguez és Miller is, mint társrendező.

A filmet az AR Films és Rodriguez saját cége, a Quick Draw Productions finanszírozza majd. Az első filmhez hasonlóan várható, hogy a Dame To Kill For is több történet elegye lesz, amihez a címadó sztori csak az egyik történetszálat biztosítja majd. A forgatókönyvet Miller és korábban a Sin City-n is dolgozó William Monahan írja majd, a szereplőválogatás hamarosan indul, nyáron pedig már el is kezdenek forgatni – írja az Index.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!