Banderas Budapesten!

2012. március 05. 11:07

Vasárnap délután érkezett meg a Liszt Ferenc repülőtérre Antonio Banderas. A spanyol színész reklámfilmet forgat hazánkban, állítólag tíz napot marad.

2012. március 05. 11:07

Reklámfilmet forgatni érkezett Magyarországra vasárnap délután Antonio Banderas. A spanyol színész nem volt rest autogramokat osztani az őt váró rajongóinak a budapesti repülőtéren – annak ellenére, hogy  a hosszú utazás Los Angelesből nagyon kimerítette.

Az 52 éves hollywoodi filmcsillag családja nélkül érkezett hazánkba, ahol nem először jár: 1996-ban itt forgatta Madonnával az Eva Peron argentin elnöknőről szóló Evita című filmet, amelyben Che Guevarát alakította. Banderas egy olasz reklámfilmet forgat a mogyoródi Astra-stúdióban. Pedro Almodóvar kedvenc színésze állítólag tíz napig tartózkodik Magyarországon.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!