Elstartol a Balaton Sound

2011. július 07. 10:46

Snoop Dogg, David Guetta, Portishead, Underworld, Thievery Corporation a magyar tenger partján, Zamárdiban - csütörtökön kezdődik a Balaton Sound.

2011. július 07. 10:46

A West Balkánban történt tragédia óta szigorodtak a biztonsági elvárások, ez a csütörtökön induló négynapos Balaton Soundon is érezteti hatását egyebek között dupla kordonnal, a rendezvényen belüli programokra is felállított beléptető rendszerekkel és több vészkijárattal - mondta el Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere. A szálláshelyek nemcsak Zamárdiban, hanem a vonzáskörzetében is jó ideje megteltek az esemény idejére.

Tavaly a fesztivál négy napján 90 ezer vendég érkezett a Balaton Soundra, ez 40 millió forint közvetlen bevételt hozott a városnak. Az időjárás egyelőre úgy tűnik, hogy kedvezni fog fesztiválnak, amelynek programjában négy nap alatt több mint 200 előadó szerepel. A nagyszínpadon lép fel Snoop Dogg, Tiësto, az Outkastból ismert Big Boi, Mika, a Portishead, a Stereo MCs, az Underworld, az Asteroids Galaxy Tour, a Thievery Corporation és David Guetta, aki már negyedszer játszik a Balaton Soundon. De ott lesz többek között Karl Bartos (ex-Kraftwerk), a Simian Mobile Disco, Dj Krush, Armin van Buuren, John Digweed és az Orb is.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2011. július 09. 13:44
Habár a Sound szerintem éppenséggel a diszkós ribancok és kigyúrt bunkók fesztiválja, azért sajnálom Honfi-fi kollégát, hogy életében nem rúgott be még istenesen és szedett fel egy csajt. Szemmel láthatóan ugyanis nagy szüksége van rá. Nehéz az ilyen önmegtartóztató életmód, bizony.
atila68
2011. július 08. 08:49
Ilyenkor odautazik az ország dílereinek fele, másról sem szól az egész mint a tépésről. Miért nem lehet csinos kupacokba rendezve összeszedni őket, legalább ennyi haszna lenne.
Honfi-fi
2011. július 08. 08:37
De jó, hogy a Sziget után, végre a Balatonon is van/lesz, sárbafetrengős, vödörbehányós, fesztivál. Ahol lealjasodhatnak az ifijoncok a sárga anyaföldig és röföghetnek, böföghetnek. Persze kizárólag a kultúra nevében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!