Menesztette Tarlós Koltay Gábort

2011. június 08. 14:51

Alig három hónap után menesztette a főpolgármester a József Attila Színház megbízott ügyvezető igazgatóját. Koltay Gábornak azért kellett mennie, mert előnytelen szerződéseket kötött.

2011. június 08. 14:51

Azonnali hatállyal menesztette Koltay Gábor megbízott ügyvezető igazgatót a József Attila Színház éléről Tarlós István. A döntést azzal indokolták, megrendült benne a bizalom, rossz szerződéseket kötött. A fővárosi önkormányzat későbbre ígért bővebb tájékoztatást.

Koltayt alig három hónappal ezelőtt, március 16-án nevezték ki megbízott ügyvezető igazgatónak a színház élére. Az Index úgy tudja, azért kell távoznia, mert elődjéhez, Méhes Lászlóhoz hasonlóan a fővárosi vezetésének háta mögött, annak jóváhagyása nélkül kötött megbízási szerződéseket.

Fotó: Magyar Hírlap

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marko11
2011. június 10. 11:04
Nem tetszik ez nekem! Bár, korábban már kiderült, nem vagyok nagy híve Koltay (film)művészetének, de rapid módon elvenni tőle az esélyt (miközben Alföldi marad!), hogy igazgatóként bizonyítson, meg őrületbe kergetni a Színház színészeit...nem túl korrekt! (Hogy nagyon finom legyek!)
tevevanegypupu
2011. június 08. 22:24
Tarlos es sajnos Orban is meg akarnak felelni a budapesti liberalis kozizlesnek. Es ugy tunik ezert kepesek felaldozni meg azokat is akik valoban mellettuk alltak.Tarlosnak es Orbannak ezt nem fogjak a liberalisok soha megkoszonni, ugyanugy gunyoljak majd oket tovabb es meg jobban megvetik oket gyengeseguk miatt. Ugy latszik ezt meg mindig nem tanultak meg.Tarlos felfujt holyag, nemigen lesz megegyszer fopolgarmester, de Orbannak nem artana vigyasznia a barataira, nincs olyan sok.
morfondír
2011. június 08. 22:04
vállveregetésgesztusbeleköpéslejátszották Sztem, meg Koltay nem azt tette amire szerződött. Ez meg a válasz volt rá. (Bár én azért még megvárnám azt a csütörtöki megszólalást. Hadd mondja el ő is.)
tevevanegypupu
2011. június 08. 21:22
3 a magyar igazsag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!