Koltay teljes jogkörrel rendelkezett

2011. június 10. 15:00

Teljes igazgatói és döntési jogkörről biztosította Koltay Gábort Csomós Miklós főpolgármester-helyettes a József Attila Színház társulata előtt egy hangfelvétel tanulsága szerint.

2011. június 10. 15:00

Március 16-án, a sajtó képviselői előtt mutatta be Csomós Miklós főpolgármester-helyettes a József Attila Színház társulatának Koltay Gábor megbízott ügyvezető igazgatót. Az ülésen kötetlenül tehettek fel kérdéseket a társulat tagjai és újságírók. Többször megkérdezték azt is, hogy köthet-e szerződést az új igazgató.

Csomós hangsúlyozta, hogy Koltay csak nevében megbízott ügyvezet, valójában minden jogköre és felhatalmazása megvan ahhoz, hogy valódi igazgatóként tevékenykedjen. A hangfelvételből is az kiderül, hogy a megbízott igazgató bátran szerződtethetett.

Csomós Miklós és Tarlós István azzal indokolta Koltay június 8-i váratlan felmentését, hogy 23 szerződést kötött engedély nélkül.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nomármost
2011. június 16. 09:09
Mi van az írásban megkötött megbízásában? Ez a lényeg! Ha meg nem kötötték meg írásban, akkor a tanuk által igazolt szóbeli megbízás az alap.
Szórakosgató
2011. június 14. 18:21
Hazudott Tarlós és Csomós, ez azért húzos. Mondva csinált üggyel kitették Koltayt csúsztatva tálalták a dolgait Bezzeg a Roberta a Nemzetiben maradhatott az élen, pedig azt hittük ő táncol borotvaélen Hibát hibára halmoz kormányunk, ha így folytatja jól nem járunk.
marko11
2011. június 14. 09:46
Ha Koltaynak azt mondták a kinevezők, hogy köthet szerződéseket (mint tanúk és hangfelvétel is bizonyítják), akkor elég gyenge "érv", amit leváltása indokaként hoztak. A fentiek pedig nincsenek összefüggésben azzal, hogy szeretem-e Koltay művészetét. (Egyébként: nem rajongok érte!)
várúr
2011. június 13. 15:20
Koltay a hazaffyas dilettáns ölég nagy arc. Szegény nem számíthatott arra, hogy a puritán betonfejű Tarlóssal kerül szembe. A hauptbürgermeister urat nem hatotta meg az öt db. lovassal készült Honfoglalás és a 23 szerződéssel dúsított színházfoglalás sem. Úgy látszik, a honfoglaláshoz kevesebb ló kellett, mint színész a direktorkodáshoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!