Antal Nimród hasít

2010. július 12. 11:26

A magyar rendező legújabb, Ragadozók című akciója 5,6 milliárd forintos hétvégi bevétellel nyitott az észak-amerikai mozikban. Az Adrien Brody és Laurence Fishburne főszereplésével készült Ragadozók a kritikák szerint John McTiernan eredeti filmjének izgalmát idézi.

2010. július 12. 11:26

Több mint 25 millió dolláros hétvégi bevételével Antal Nimród akcióhorrorja az amerikai kasszasikerlista harmadik helyét szerezte meg premierhétvégéjén. A lista csúcsán a Universal Picture első 3D-s animációja, a Despicable Me végzett, melyre 60,1 millió dollárért (13,3 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A Ragadozók 25,3 millió dollárt szerzett a kasszáknál.

Az Adrien Brody és Laurence Fishburne főszereplésével készült Ragadozók a kritikák szerint John McTiernan eredeti filmjének izgalmát idézi. Felmérések szerint 70 százalékban a férfi közönséget vonzotta az idegen bolygó dzsungelében folyó véres küzdelem egy csapat válogatott harcos és a rájuk vadászó ragadozók között. Az 1987-es Ragadozó című horror második folytatása a 20th Century Fox stúdióban készült el Antal Nimród, a Kontroll című magyar filmsiker alkotója rendezésében, Robert Rodriguez kilencvenes években született forgatókönyvének felmelegítéséből. Quentin Tarantino alkotótársa producerként is közreműködött a film születésében.

A box office második helyét az Alkonyat sorozat harmadik része, a Napfogyatkozás szerezte meg 33,35 millió dollárral (7,4 milliárd forinttal). A negyedik helyre a 3D-s Toy Story 3. került 22 millió dollárral (4,8 milliárd forinttal), az ötödikre pedig M. Night Shyamalan Az utolsó léghajlító című legújabb misztikus filmje 17,15 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) jegyeladással.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!