Elton John a Sportarénában

2010. június 08. 11:44

A 62 éves Sir Elton kedd este lép fel zenekarával Budapesten. A rekorder sztárt nemrég homoszexualitása miatt akarták kitiltani egy marokkói fesztiválról.

2010. június 08. 11:44

A brit énekes olyan rekordokkal büszkélkedhet, mint a leghosszabb koncertlista, leghosszabb albumlista, a leghosszabb kislemez-listal (a válogatásokkal együtt 60 albuma, több kislemeze jelent meg), és végül, de nem utolsó sorban a legnagyobb napszemüveg-gyűjtemény. Reginald Kenneth Dwight-ként született, 1970-ben szerezte első nagy elismerését a Your Song című slágerrel.

Az öt Grammy-díjas Elton John 60. születésnapja óta egyfolytában turnézik zenekarával, nevéhez pedig számtalan listavezető nagy- és kislemez fűződik. Lady Diana halálakor kiadott Candle in the Wind című dala több mint 37 millió eladott példánnyal minden idők legkelendőbb kislemeze lett. Elton Johnt a királynő 1998-ban lovaggá ütötte a brit popzenében elért sikereiért és az AIDS elleni küzdelemben kifejtett tevékenységéért.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!