Nézegesse Hitler bunkerét!

2010. május 20. 10:58

Eddig soha nem látott fotókat tett közzé a LIFE. William Vandivert, a magazin egykori fotósa 1945 áprilisában a szövetséges csapatokkal járta be Berlint - jutott el Adolf Hitler bunkerébe is.

2010. május 20. 10:58

Az 1945 áprilisi harcokban ott volt a LIFE magazin 33 éves fotósa, William Vandivert, aki az elpusztított városban Berlin olyan pontjaira is eljutott, ahová más újságírókat nem engedtek be.

Alig pár nappal Hitler öngyilkossága után a diktátor bunkerébe is bejutott, ahol nem csak a szétdobált és feldúlt berendezést, de a vizsgálatokat folytató szovjet katonákat is sikerült megörökítenie.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
YodaSkywalker
2010. május 20. 23:01
Valamiért ezt a Hitler témát mindig emlegetik, hogy bent maradjon a köztudatban. (Pedig 65 éve volt) A Szrebrenyicai mészárlást már elfelejtették. Senki nem akarja emlegetni, pedig még 15 éve sem volt. Még mindig vadásszák a II világháború háborús bűnöseit, pedig azok akár még természetes halállal is símán meghalhattak. A Szrebrenyicai mészárlás elkövetőinek egy nagy része ma menő üzleti vállalkozó, vagy némat vendégmunkás. Senki nem törődik a múltjukkal.
röviden
2010. május 20. 13:11
Sztálin szamarai bunkere látogatható is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!