Lenyomta a Vasembert az Eyjafjallajokull

2010. április 20. 11:42

A vulkán kifogott a képregényfilm premierjén, a londoni könyvvásáron, David Letterman-en, de még Catherine Deneuve-ön is.

2010. április 20. 11:42

Az európai légi közlekedést megbénító vulkánhamu-felhő miatt a képregényfilm folytatásának premierjét Londonból Los Angelesbe tették át a szervezők. A brit főváros Westfield plázájába a főszereplő Robert Downey Jr. mellett Gwyneth Paltrow-t, Scarlett Johanssont és Mickey Rourke-ot is várták. Eyjafjallajokull gondot okoz a New York-i Tribeca Filmfesztiválnak is; szervezők aggódva figyelik az eseményre várt filmes szakemberek és színészek helyzetét.

Amerikában David Letterman vendégei közül is akadtak, akik Európában ragadtak, Angliában pedig a londoni könyvvásár számos kiadó távollétében nyílt meg hétfőn. Catherine Deneuve francia színésznő sem jutott el az Államokba, ahol pedig díjat vehetett volna át. New Yorkban viszont a The 39 Steps című off-Broadway darabot ingyen nézhetik meg az izlandiak, mindössze útlevelüket kell felmutatniuk.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. április 20. 12:27
sőt, ma Orbánt is le fogja nyomni a facebookon. http://www.facebook.com/#!/pages/Eyjafjallajokull/111391442207702?ref=ts
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!