Podoljak már csak ebben a „megoldásban” hisz

2024. április 01. 15:56

Az ukrán elnöki hivatal tanácsadója egy elkeseredett üzenetet osztott meg.

2024. április 01. 15:56
Mihajlo Podoljak

Nyitókép: Emin Sansar / Anadolu Agency / AFP

 

Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki hivatal tanácsadója ma egy elkeseredett hangvételű üzenetben szólított fel Ukrajna támogatásának fontosságára – számolt be róla a The Guardian.

Mihajlo Podoljak úgy véli, hogy jelenleg nincs jelentős előrenyomulás, ennek ellenére a harcok intenzitása rendkívül magas.

Az Orosz Föderáció minden erőforrását a háborúba dobja. Egy ilyen típusú háborúnak csak katonai megoldása van.

Nem lehet majd csak ülni és várni, továbbra is szükség lesz a haditermelés drasztikus bővítésére és Ukrajna feltöltésére hatalmas mennyiségű fegyverrel. Minél gyorsabban, annál hatékonyabb és annál jobb lesz a helyzet”

– közölte.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dermedt
2024. április 02. 22:23
És minek nektek rengeteg fegyver Podoljak? Emberetek sincs már aki harcoljon. Lassan a gyerekeiteket fogjátok a halálba küldeni!
kir2vik
2024. április 02. 08:41
Mire az ember kicsit megsajnálná őket, jön egy újabb zsarolás, utasítgatás, tarhálás...
andris-923
2024. április 02. 08:37
Ukrajna feltöltésére hatalmas mennyiségű fegyverrel. Minél gyorsabban, annál hatékonyabb és annál jobb lesz a helyzet” Ezt halljuk már több mint két éve lassan nem lesz aki ezt mondja
Forgalmazó
2024. április 02. 06:44
Rohadj meg féreg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!