Erre nehéz lesz választ találni: kínos kérdést intézett a fideszes delegáció az EP elnökéhez

2024. április 22. 12:14

„Brüsszel mégsem az európai demokrácia, a tolerancia és a sokszínűség mintája?”

2024. április 22. 12:14

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Mint arról beszámoltunk, nagy port kavart a Brüsszelben megrendezett NatCon konferencia, amelyet a brüsszeli polgármesternek kis híján sikerült szabotálnia, a rendőrségnek pedig leállítania. A békepárti és migrációellenes rendezvényen számos, nemzetközileg elismert jobboldali gondolkodó és politikus szólalt fel, köztük a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor is.

Az Economist is „aggodalmát” fejezte ki, azt írta az eseményről: egy brüsszeli jobboldali konferencia, amely a bohózat és a kicsinyes zsarnokság keverékébe süllyedt.

Ezt is ajánljuk a témában

A történtek után a Fidesz EP-delegáció tagjai nyílt kérdést intéztek az EP elnökéhez, a máltai nacionalista Roberta Metsolához. 

Nem maradhat megválaszolatlan a kérdés, hogy Brüsszelben, abban a városban, amely az európai demokrácia, a tolerancia és a sokszínűség mintájaként állítja be magát, hogyan fordulhat elő, hogy ilyen brutális eszközökkel akadályozzák a politikusok és közéleti személyiségek alapvető jogait?

Tisztelettel felszólítjuk az elnököt, hogy ezt nyilvánosan ítélje el az Európai Parlament soron következő plenáris ülésén” – fogalmaztak a képviselők az X-oldalon.

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­á­r­­n­­­a­­k­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
Szuperszig
2024. április 22. 18:53
Nagyon betalált a téma, az összes húgyagyú ballibbant troll itt vernyog. :-)))))))))))))))))) Vergődnek, mint pata a napon. De jó is látni, olvasni! :-))))))))))))
kombinator-0
2024. április 22. 17:49
mandi! húzzatoka pi..ba! minden új cikk olvasásánál be kell jelentkeznem, sőt, van amikor csak a 3., 4-re sikerül... oszt ez az áőllandó felugró ablak, hogy olvassak mást is, amikor éppen a cikket olvasnám, de az ablaktól nem tudom .... aztán ez a sok kurva, aki hirdet ... képtelenek vagytok törölni? szar az egész!
bhölömbika
2024. április 22. 17:18
és újra: 30 nap alatt 200 millió közpénz ment el uszításra: https://telex.hu/belfold/2024/04/22/megafon-hirdetes-szamla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!