Újabb vészjósló kijelentést tett Macron: „Franciaország csapatai Ukrajnában lesznek, én vagyok Franciaország elnöke és én döntök”

2024. március 15. 16:23

A francia elnök szerint „a Nyugat nem hagyhatja Moszkvát győzni”.

2024. március 15. 16:23

Nyitókép:  Michael Campanella/Getty Images

Emmanuel Macron francia elnök reagált a Kreml nukleáris fenyegetéseire, egyértelművé téve, hogy Párizs nem támadja meg először az Oroszországi Föderációt, de kész a válaszcsapásra – számolt be a Strana. A cikk szerint Putyin kijelentésével kapcsolatban a francia elnök azt mondta, hogy nem helyénvaló fenyegetőzni, amikor „nukleáris fegyverekkel rendelkezel”.

Készen állunk, van egy kialakult doktrínánk. 

Nukleáris képességünk mindenekelőtt olyan biztonságot nyújt a franciáknak, amivel a világon kevés ország rendelkezik. Felelősséget ad nekünk, hogy ezekkel a fegyverekkel felszerelt hatalom legyünk, és ezért soha ne eszkalálódjunk” – mondta Macron, aki korábban azt mondta, hogy Franciaország soha nem fogja átvenni a kezdeményezést az ukrajnai háborúban. 

Franciaország a béke ereje”

 – hangsúlyozta az elnök, ugyanakkor hozzátette, hogy a Nyugat nem hagyhatja Moszkvát győzni. „Franciaország csapatai Ukrajnában lesznek. Nem lesznek vörös vonalak. Én vagyok Franciaország elnöke, és én döntök” – mondta Macron.

 

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­­­g­­ö­s­ ­­­l­­­á­­­n­y­­­o­­k­ ­v­­á­r­­­n­­­a­k­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Palmimi85
2024. március 19. 12:05
Franciaország Macaron uralma alatt nem más, mint az eszme diadala a józan ész felett és sajna ezt játszák a "nagy francia forradalom óta", ami Európára és a Világra szabadította a sátánt! Ez a kis gyerek- és így jövőtlen csigazabáló csupaszcsiga diktátor meg most már tűnjön el! A politikai csatározások nevető harmadikja, nem több...
julius68-2
2024. március 16. 16:53
„Franciaország csapatai Ukrajnában lesznek, én vagyok Franciaország elnöke és én döntök” De mikor indulnak vagy ez a hülye csak pofázik, lejátszhatnák a meccset egy az egyben a ruszkikkal.
edico
2024. március 16. 10:39
"én vagyok Franciaország elnöke és én döntök” de meddig? Sokat jár a pofád felelőtlenül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!